Divat

Valódi hegyikristály karkötő rendelése online

Talán nem tévedés az az állítás, mely szerint a hegyikristály a legnépszerűbb ásvány. Kétségtelen, hogy a kristály termékek közkedveltek és keresettek, hisz nemcsak szinte minden ékszer alapanyagául szolgálnak, hanem egyre többen tapasztalják meg a hegyikristály karkötő gyógyító hatását és páratlan szépségét is.

A hegyikristály az ásványok uralkodója, olyan mint az állatok világában az oroszlán. Egyik legnagyobb erénye, hogy minden kristály termék természetes és egyedi, és ezek a ragyogóan csillogó ásványgyöngyök a természet ajándékai.

A hegyikristály más ásványokkal is jól mutat, így nemcsak színben és formában gazdag karkötő változatok végtelen konbinációját lehet létrehozni, hanem kiegészítheti az ásványok gyógyító tulajdonságait is.

Az ókor óta ismert ásványból elsősorban ékszerek készülnek, de dísztárgyak, edények, vázák gyártására is felhasználták. Sokak szerint a legerősebb gyógyító tulajdonsággal bíró kő a buddhizmusban a béke és a harmónia köveként tisztelik, mely segíthet a lelki blokkok, a szorongás tüneteinek feloldásában, ezáltal nemcsak nyugodtabbak lehetünk, hanem felerősödhetnek a tiszta érzéseink is. Kiegyensúlyozó hatása erősíti gondolataink megtisztulását, energetikailag egyensúlyt teremt a test és az elme között.

A hiedelem szerint az ásvány távol tartja viselőjétől a démonokat és az ártó szellemeket, és álmatlanság ellen is  remek gyógyír lehet.

Ha nem hiszünk az ásványok gyógyító hatásában, akkor egyszerűen azért a csodálatos látványért is érdemes magunknál tartani egy kristályt, amit az a rávetűlő napsugarak által szolgáltat.

Amennyiben szeretne többet megtudni a kristályokról, azok tulajdonságairól és gyógyító hatásukról, akkor keresse fel bátran a csillaggyongy.hu weboldalt, ahol a széles választékból online, néhány perc alatt  megrendelheti az Ön számára leginkább megfelelő hegyikristály ásvány karkötőt.